پاييای مرغ

0
12

پاييای مرغ

ساق‌هاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود ۴۰ دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش ‌كنيد. (نه دان و نه نرم)

مواد لازم

ساق مرغ…………………..۳ تا ۴عدد

ماست  …………………۳ قاشق سوپخوري

محلول زعفران………………….مقداري

برنج………………..۲پيمانه پر

فلفل دلمه اي رنگي………………۲عدد

قارچ…………………….۱.بسته كوچك

پياز…………….۲عدد

سير………………۲حبه

نمك، فلفل و زردچوبه………………….به ميزان لازم

روغن زيتون……………………..به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

 

روش‌تهیه

ساق‌هاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود ۴۰ دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش ‌كنيد. (نه دان و نه نرم)

در يك تابه فلفل دلمه‌اي، قارچ و پياز را كمي تفت داده، سپس با برنج مخلوط ‌كنيد. سير له شده را نيز اضافه ‌كنيد. مخلوط برنج را نيز در ظرف مخصوص فر ريخته و داخل فر بگذاريد. زمان پخت ۱ ساعت مي‌باشد.

در پايان مرغ‌هاي طلايي شده برشته را روي برنج  بگذاريد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

نكته:

قارچ و پياز به صورت حلقه حلقه خرد شود.

فلفل دلمه‌اي به صورت رشته‌اي برش داده شود.

منبع: شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید