نان شکم‌پر

0
20

نان شکم‌پر

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده……………… ۴۵۰ گرم

روغن…………….. به مقدار لازم

قارچ خردشده………………. ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده………………. یک‌دوم پیمانه

پودر لیمو عمانی……………………. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیازچه خردشده ………………..۵ عدد

ادویه و فلفل……………… به مقدار دلخواه

نخود فرنگی کنسروی………………… یک‌دوم پیمانه

ذرت……………. یک‌دوم پیمانه

پنیر خامه‌ای……………… ۱۵۰ گرم

نان همبرگری کوچک……………… ۷ عدد

پنیر پیتزا……………… ۲۵۰ گرم

تخم بلدرچین…………… ۷ عدد

جعفری خردشده برای تزیین………………. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان سبوس دار خانگی

 

 

روش‌تهیه

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید. مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر پیتزا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید. نان‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود، سپس روی هر یک از نان‌ها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.

منبع :شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید