طرز تهیه مسقطی انار

0
10

مسقطی انار

 

مسقطی انار

نوشته های مشابه

مواد لازم :

نشاسته ۸ق غ
شکر ۲ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
آب انار ۴ لیوان
رنگ مجاز خوراکی چند قطره

طرز تهیه مسقطی انار :

نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب و رنگ غذا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید. پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.

نکته :

اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
این دسر هرچی بیشتر بمونه تو یخچال خوشمزه تره.

فرستنده : خانم حدیث نادری

دسر شب یلدا

۳.۵/۵ – (۲ امتیاز)

منبع : ایران بانو

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید