شیرینی آجیل و میوه

0
39

شیرینی آجیل و میوه

قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک ۶۰ میلی‌لیتر چرب کنید. کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آن‌گاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

شیر عسلی………………..۲۰۰ گرم

کره………………. ۱۵۰ گرم

بیسکویت ساده (آسیاب کرده)……………… ۳۰۰ گرم

مربا ی آلبالو بدون شربت (خرد کرده)……………… ۱۲۵گرم

پوست پرتقال شکری (خرد کرده)  …………………۱۵۰گرم

پسته برشته و خرد کرده……………۱۰۰ گرم

بادام برشته و خرد کرده…………….. ۱۲۵ گرم

پودر نارگیل……………….۶۵ گرم

شکلات سفید خرد کرده…………….. ۲۵۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی

 

 

روش تهیه

قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک ۶۰ میلی‌لیتر  چرب کنید.  کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آن‌گاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در  حفره‌های قالب بریزید و فشرده کنید و قالب را ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیرینی‌ها را از قالب جدا نمائید و شکلات سفید را به روش بن‌ماری آب کنید. اکنون شیرینی ها را درون شکلات بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا  شکلات ببندد.  در صورت دلخواه، روی شیرینی را  با رنگ‌های خوراکی و شکلات بیارائید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

کوکی برانیز

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید