شيرينی ماکارون پفكی

0
43

شيرينی ماکارون پفكی

سفيده تخم‌مرغ را مي‌زنيم تا سفت شود بعد بتدريج پودر شكر را به آن افزوده، در ۲ مرحله اين كار را انجام مي‌دهيم. سپس پودر نارگيل را به آن اضافه مي‌كنيم و در آخر شكلات دانه‌اي را به موادمان اضافه مي‌كنيم

واد لازم

سفيده تخم‌مرغ………………..۳ عدد

پودر شكر……………….  پيمانه

پودر نارگيل………………..۲۷۰ گرم

شكلات دانه‌اي…………………۱۹۰ گرم

 بیشتر بخوانید:

کیک نارنگی (با شیر و بدون شیر) +طرز تهیه

کیک صبحانه تابه ای، بدون نیاز به فر

 

 

 

روش‌تهیه

سفيده تخم‌مرغ را مي‌زنيم تا سفت شود بعد بتدريج پودر شكر را به آن افزوده، در ۲ مرحله اين كار را انجام مي‌دهيم. سپس پودر نارگيل را به آن اضافه مي‌كنيم و در آخر شكلات دانه‌اي را به موادمان اضافه مي‌كنيم (در زمان افزودن شكلات‌هاي دانه‌اي از همزن استفاده نمي‌كنيم) سپس دستانمان را با آب مرطوب كرده و از مواد با يك قاشق چايخوري برداشته و در دستمان گرد مي‌كنيم و در سيني فر با فاصله‌هاي ۲ سانتي‌ قرار مي‌دهيم و در طبقه وسط فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۰ دقيقه قرار مي‌دهيم. بعد از پخت شيريني آن را از فر خارج كرده و بعد از آنكه كمي خنك شد آن را جابه‌جا مي‌كنيم و در ظرف دربسته نگهداري مي‌كنيم.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید