سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

0
14

سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

كاهو و پيازچه‌ها را خرد كنيد. نان تست را به‌صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد و در روغن داغ تفت دهيد و بگذاريد تا خنك شود. سركه، عسل و خردل را مخلوط كرده و فلفل بزنيد، روغن و شويد خرد كرده را نيز به مواد اضافه كنيد.

مواد لازم برای ۴ نفر

كاهوي پيچ (درشت) ………………..  ۱ عدد

پيازچه……………. ۲ عدد

نان تست…………  ۲ برش

كره يا مارگارين…………….. ۲ قاشق غذاخوري

سركة سيب………….. ۳ قاشق غذاخوري

عسل……………. ۲ قاشق غذاخوري

خردل ……………….۱ قاشق غذاخوري

نمك و فلفل ……………..به مقدار لازم

روغن………………. ۲ قاشق غذاخوري

شويد تازه………………… يك دسته

ژامبون بوقلمون………………….. ۴ ورقه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج؛ مهیج و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

كاهو و پيازچه‌ها را خرد كنيد. نان تست را به‌صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد و در روغن داغ تفت دهيد و بگذاريد تا خنك شود. سركه، عسل و خردل را مخلوط كرده و فلفل بزنيد، روغن و شويد خرد كرده را نيز به مواد اضافه كنيد. كاهو و پيازچه را مخلوط كرده، سس و ژامبون خرد شده را روي آن ريخته و با نان تست تزيين كرده و سر سفره ببريد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش‌غذای ناب

 

 

 

یادآوری

مي‌توان به جاي ژامبون بوقلمون از ژامبون مرغ نيز استفاده كرد.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید