لازانیا را بهمدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید. آنگاه آبکش کنید. سپس در تابة مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابة مناسبی بریزید
مواد لازم برای ۶-۸ نفر
لازانیا………………… ۱ بسته
گوشت چرخکرده……………. ۳۰۰ گرم
سیر له کرده…………..۲ حبه
پیاز رنده کرده…………… ۱ عدد
فلفل دلمهای خرد کرده……………… ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل……………. به میزان لازم
رب گوجه فرنگی……………… ۲ -۳ قاشق سوپخوری
سیر له کرده اضافی…………….. ۲ حبه
روغن………….. به میزان لازم
آب ……………… یک پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
گوجه گیلاسی……………………. ۱۵ عدد
گردو خرد کرده………………. یک دوم پیمانه
ریحان تازه……………… چند شاخه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا……………… ۱۰۰ گرم
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
روشتهیه
لازانیا را بهمدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید. آنگاه آبکش کنید. سپس در تابة مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. اینک آب را بیفزائید و سس را هم بزنید تا غلیظ شود. حالا سس را در ظرف مناسب نسوزی بریزید. سپس روی هر ورق لازانیا قدری از مایة گوشتی فراهم کرده بریزید و از لبه آن را رول کنید. اکنون رولهای لازانیا را روی سس قرار دهید. سپس رویش گوجه گیلاسی، گردو، ریحان و پنیر موزارلا بریزید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی شود.